Enighet i mekling på oljeservice

Nær fire timer på overtid ble det enighet mellom Norsk olje og gass, Industri Energi og Safe.
Image
Image
FOTO: Kolbjørn Andreassen/Norsk olje og gass

Klokken 03.40 i natt ble meklingen mellom Norsk olje og gass og Industri Energi på oljeserviceavtalen og Safe på brønnserviceavtalen avsluttet. Det ble oppnådd enighet med begge parter. 

Det ble gitt et lønnstillegg på kr. 25.000,- inklusiv sokkelkompensasjon og feriepenger. Lønnstillegget utgjør er i tråd ned rammen. Det ble også gjort noen justeringer i tekniske bestemmelser, samt heving av satsene for skift- og helligdagstillegg.

Det er om lag 6.000 ansatte på de to oljeserviceavtalene som er likelydende. Disse jobber i følgende leverandørbedrifter:

Altus Intervention AS, Aker Solutions AS, avd Ågotnes, Baker Hughes Norge, Halliburton AS, Oceaneering AS, KCA Deutag Drilling Norge AS, Schlumberger Norge AS, Subsea 7 Norway, Weatherford Norge AS, Vetco Gray Scandinavia, Altus Intervention (Technologies) AS, Benor, Cameron Norge AS, Enhanced Drilling AS, Expro Norway AS, Franks International, Intertek West Lab, IOS Tubular Management, Landmark Graphics, Nosefo Tau, Nosefo Bergen, Oceaneering Asset Integrity, Petrotech AS, PSW Technology, RelyOn Nutec Norway AS, Ramco Norway AS, ResQ, Soiltech Offshore Services AS, Stratum Reservoir (Norway) AS, Speedcast Norway AS, TWMA Norge og Welltec.

Se også samleside for lønnsoppgjør 2022.

Kontaktperson

Kolbjørn Andreassen, kommunikasjonsleder for arbeidsliv og operative forhold i Norsk olje og gass, mobil 952 82 808

Image