Norsk olje og gass' årskonferanse 2021

Årets konferanse blir digital og går av stabelen den 10. mars.
Image
Image
Foto: Killian Munch

Norsk olje og gass' årskonferanse 2021, som har navnet Oppdrift, arrangeres den 10. mars. Konferansen vil fokusere på hvordan vår industri kvitterer ut tiltakspakken som politikerne vedtok før sommeren i fjor, både ved å levere aktivitet, arbeidsplasser og redusere utslipp.

Statsminister Erna Solberg, partileder Jonas Gahr Støre, olje- og energiminister Tina Bru og konsernsjef i Equinor, Anders Opedal er blant de som kommer til konferansen. Det er en krevende øvelse å skulle arrangere en sikker og god konferanse i disse tider, men gjengen som jobber med årskonferansen lover en god opplevelse – også i år – selv om den blir digital.

Konferansen blir digital og åpen for alle. Vi sender ut personlige invitasjoner i ukene fremover, og en lenke til strømmen kommer når arrangementet nærmer seg.

Image