Arbeidsliv

Trenger flere kloke hoder og flinke hender

Studentforeninger på NTNU møtte denne uken Norsk olje og gass for å snakke om fremtidig behov for arbeidskraft i industrien.
Image
Image
Norsk olje og gass
Studenter fra NTNU møtte Norsk olje og gass onsdag 23. mai. Karl Eirik Schjøtt-Pedersen fortalte om markedsutsikter og muligheter.

Onsdag 23. mai samlet om lag 40 studenter fra linjeforeningen OLGA (olje- og gassteknologi) seg for å høre om morgendagens olje- og gassindustri, og behovet for arbeidskraft. Tre av Norsk olje og gass' medlemsselskaper, Subsea 7, Aker BP og Teekay var på plass under møtet på NTNU for å fortelle om sine bedrifters virksomhet og behov.

- For vår del er utsiktene i arbeidsmarkedet gode. Vi sliter faktisk med å få tak i nok flinke folk, sa Evy Glørstad- Clark fra Aker BP.

Administrerende direktør i Norsk olje og gass Karl Eirik Schjøtt-Pedersen avsluttet seansen med perspektiver på olje- og gassindustriens fremtidsutsikter.

- Olje- og gassindustrien er en drivkraft for teknologiutvikling- også for andre næringer. Vi trenger flere kloke hoder og flinke hender som kan være med å skape morgendagens olje- og gassindustri. Det venter mange spennende oppgaver som skal løses, sa Schjøtt- Pedersen.

Se videointervju fra møtet under.

Image