Programmet er klart

Konferanse om hydrokarbonlekkasjer

18.03.2014

Den 13. mai arrangerer Norsk olje og gass en konferanse som viser hvordan bransjen jobber med å forebygge hydrokarbonlekkasjer. Programmet er nå klart!

Den 13. mai 2014 vil Norsk olje og gass arrangere en heldagskonferanse for å bidra til å forebygge hydrokarbonlekkasjer. Her presenteres blant annet fellesnevnere for lekkasjer de siste årene, aktiviteter som gjennomføres i inn- og utland både av oljeselskaper og på bransjenivå, og tilgjengelig informasjonsmateriell. I tillegg vil forventninger til oljeindustrien, sett fra myndighetenes side, bli presentert.

Programmet er nå klart, og du kan lese det her.

Meld deg på nå!
Konferansen går av stabelen på Quality Airport Hotel Stavanger like ved flyplassen på Sola. Målgruppen er alle som påvirker risiko for hydrokarbonlekkasjer, herunder personell som utfører og har ansvar for drift- og vedlikeholdsaktiviteter, plattformledelse og annen ledelse, engineering og prosjektering, HMS-personell og teknisk sikkerhet. Påmelding er bindende.

Meld deg på konferansen her.

Kontaktpersoner:
Prosjektleder Hydrokarbonlekkasjeprosjektet, Willy Røed: wr@norog.no

Informasjonssjef Maiken Ree, tel 977 55 002